Mérieux NutriSciences

Mérieux NutriSciences

De kans is groot dat je nog nooit van deze super belangrijke organisatie gehoord hebt. Mérieux NutriSciences voorziet wereldwijd in voedselveiligheid voor de gezondheid van consumenten door het aanbieden van een compleet portfolio aan pragmatische oplossingen (analyses en ondersteunende diensten) om de voedsel- en water kwaliteit veilig te stellen. Ze zijn actief in 22 landen en werken met bijna 7000 man om de voedselveiligheid te waarborgen.

Ruim 400 sollicitanten

Om dat te kunnen blijven doen, was Mérieux NutriSciences op zoek naar een manier om hun werkgeversmerk te vergroten. Om die laboranten te vinden hebben wij onder andere een gave employer brandcampagne uitgerold. Deze campagne hebben we laten lopen op Facebook en Instagram. De campagne hebben we gekoppeld aan een sterke landingspagina.

Inmiddels werken we alweer bijna een jaar samen met Mérieux NutriSciences en met succes! Afgelopen jaar hebben we een hele nieuwe recruitment strategie uitgerold en verschillende recruitment marketingcampagnes gedraaid. Het resultaat, ruim 400 sollicitanten in nog geen jaar tijd!

Van A tot Z

Ook aankomende jaren ontzorgen we Mérieux Nutrisciences op het gebied van:
• Arbeidsmarktcommunicatie
• Employer Branding
• Recruitment marketingcampagnes via onder andere TikTok
• Candidate journey
Ook tussen onze succesverhalen staan?

Ook tussen onze succesverhalen staan?

Algemene voorwaarden

Design en realisatie door Dashed