Recruitment uitbesteden

Recruitment uitbesteden

Heb je één of meerdere openstaande vacatures in jouw bedrijf? Uiteraard wil je dat deze snel en met de beste kandidaten worden ingevuld. Het vinden van de juiste mensen kan echter een uitdaging zijn en kan veel kostbare tijd in beslag nemen. Dit wordt vaak bemoeilijkt door het tekort aan ervaren recruiters, de competitieve arbeidsmarkt en ontoereikende arbeidsmarktcommunicatie. Recruitment is zonder twijfel een vak apart.

Waarom recruitment uitbesteden?

In plaats van overhaast op zoek te gaan naar een recruiter om jouw recruitmentafdeling op te zetten of uit te breiden, biedt Recruitment Now een vernieuwde eigen aanpak. Wij laten je graag zien hoe dit werkt en welke voordelen het met zich meebrengt.

Tijds- en kostenbesparing met onze RPO-dienstverlening

Door gebruik te maken van de diensten van Recruitment Now, bespaart jouw bedrijf waardevolle tijd en kosten. Ons ervaren team neemt het volledige wervingsproces op zich, van het opstellen van vacatures tot het voeren van sollicitatiegesprekken en het uitvoeren van achtergrondcontroles. Hierdoor kunnen jouw interne HR-teams hun focus verleggen naar andere essentiële taken, terwijl het recruitmentproces aanzienlijk efficiënter verloopt.

Toegang tot topkandidaten via ons uitgebreide netwerk

Bij Recruitment Now beschikken we over een uitgebreid netwerk en geavanceerde middelen om de allerbeste kandidaten te vinden. We maken gebruik van diverse wervingskanalen, zoals jobboards, social media en professionele netwerken, en hanteren geavanceerde zoek- en selectietechnieken. Zo zijn we in staat hoogwaardig talent aan te trekken dat naadloos aansluit bij de behoeften en cultuur van jouw organisatie

Toegang tot topkandidaten via ons uitgebreide netwerk

Bij Recruitment Now beschikken we over een uitgebreid netwerk en geavanceerde middelen om de allerbeste kandidaten te vinden. We maken gebruik van diverse wervingskanalen, zoals jobboards, social media en professionele netwerken, en hanteren geavanceerde zoek- en selectietechnieken. Zo zijn we in staat hoogwaardig talent aan te trekken dat naadloos aansluit bij de behoeften en cultuur van jouw organisatie.

Flexibel recruitment afdeling op locatie

Ons flexibele recruitment-uitbestedingsmodel biedt jouw bedrijf de mogelijkheid om snel te schakelen, of het nu gaat om seizoensgebonden pieken in vraag of snelle groei. Recruitment Now past zich aan en zorgt voor een soepele wervingservaring

Recruitment uitbesteden met een aanpak op maat

Wil jij je recruitment uitbesteden? Waar we je ook mee kunnen helpen, je kunt op ons rekenen om de volgende stappen voor je te zetten.

 1. 1

  Recruitment scan

  We starten met onze gratis recruitmentscan. Samen bepalen we het niveau van jouw recruitmentafdeling en brengen we in kaart waar de kansen liggen op het gebied van recruitment.

 2. 2

  Advies

  Je krijgt van ons een kort en bondig rapport met daarin onze bevindingen. Zo zie je in één oogopslag hoe we jouw recruitmentafdeling gaan opzetten.

 3. 3

  Implementatie

  Nadat we hebben afgesproken hoe we je gaan helpen, is het tijd voor de implementatie. Of we je nu kunnen helpen bij het opzetten van een referral programma, het uitrollen van een nieuw ATS-systeem of volledige ondersteuning bij recruitment, onze experts staan voor je klaar.

 4. 4

  Meten is weten

  Door onze projectmatige aanpak en het sturen op KPI’s, zorgen we ervoor dat jouw doelen bereikt worden. We zitten wekelijks met je samen om de voortgang van jouw doelen te bespreken. Zo werken we samen aan een optimaal resultaat.

Recruitment uitbesteden bij Recruitment Now

Recruitment Now biedt uitgebreide recruitment uitbestedingsdiensten die jouw bedrijf niet alleen tijd en kosten besparen, maar ook toegang geven tot expertise en flexibiliteit bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen helpen bij het aantrekken van het juiste talent voor jouw organisatie.

Jouw recruitment uitbesteden?

Jouw recruitment uitbesteden?

Algemene voorwaarden

Design en realisatie door Dashed