Recruitment Marketing

Recruitment Marketing

Wil jij meer werkzoekenden bereiken? Door de laatste kennis van recruitment te combineren met ijzersterke marketing brengen wij jouw organisatie onder de aandacht bij latent werkzoekenden. Recruitment Marketing wordt hierdoor een effectief middel om meer baanzoekers naar jouw organisatie te trekken.

Bereik latente baanzoekers met Recruitment Marketing

Actieve baanzoekers struinen vacaturesites af en houden LinkedIn scherp in de gaten. Latente baanzoekers solliciteren niet actief, maar staan wel open voor een nieuwe baan. Ze wachten rustig af totdat jij hun prikkelt. Om succesvol latent zoekenden te werven, moet je dus weten waar je ze kan vinden. Én als je ze hebt gevonden, hoe je ze verleidt bij jou te solliciteren. Het inzetten van ‘traditionele’ recruitment middelen is niet meer voldoende. Je hebt ijzersterke Recruitment Marketing nodig.

De ingrediënten van een Recruitment Marketing campagne

Wist je dat de latente doelgroep vaak groter is dan de actieve doelgroep? Reden genoeg dus om je goed te verdiepen in die eerste groep. Recruitment Marketing valt of staat bij de juiste inzichten. Daarom brengen wij de latente doelgroep volledig in kaart. We onderzoeken op welke platformen ze zitten, wat ze belangrijk vinden, wanneer ze van baan wisselen, met welke taal je ze aanspreekt én hoe je ze geleidelijk over de streep trekt. Je krijgt een gepersonaliseerde Recruitment marketingoplossing op basis van jouw doelgroepen. Zo bind jij het juiste talent aan jouw organisatie.

Voordelen van sterke Recruitment Marketing

 • Je werkt direct aan een sterk werkgeversmerk
 • Kandidaten kiezen bewust voor jouw organisatie
 • Laagdrempelige manier van solliciteren
 • Je bereikt latent werkzoekenden
 • Visuele weergave van de vacature

Jouw onderneming op de kaart met Recruitment Marketing

Voor veel organisaties valt er een hoop te doen op het gebied van Recruitment Marketing. Bij Recruitment Now hebben we een unieke methode ontwikkeld die jouw onderneming op de kaart zet en helpt bij het aantrekken van gekwalificeerde kandidaten.

 1. 1

  Een goed begin is het halve werk

  Om ervoor te zorgen dat we de latente doelgroep succesvol bereiken, verzamelen we relevante data over de doelgroep. Op basis van arbeidsmarktdata en interviews met jouw eigen medewerkers brengen we jouw doelgroepen volledig in kaart.

 2. 2

  Het creatieve concept

  Ons creatieve team gaat aan de slag met de verzamelde inzichten en USP’s van jouw organisatie. Iedere organisatie en doelgroep is anders, dus we maken een creatief concept dat past bij jou. Aan de hand van data bepalen we hoe we jouw doelgroep aantrekken en bereiken. We presenteren onze ideeën en besluiten samen hoe we jouw Recruitment Marketing tot een succes gaan maken.

 3. 3

  Tijd voor actie

  Op basis van het creatieve concept maken we alle content. Denk bijvoorbeeld aan een grootschalige videoproductie, speciale landingspagina’s voor vacatures en advertenties op social media.

 4. 4

  Meten is weten

  We hebben verschillende tools in huis waarmee we jouw campagnes monitoren. Samen met de Ads Specialist bespreek je wekelijks alle resultaten. Verleid je de juiste kandidaten of moeten we de campagne optimaliseren? Op deze manier worden jouw recruitmentdoelen behaald.

Jouw bedrijf als magneet voor nieuwe medewerkers

Door effectief gebruik te maken van Recruitment Marketing positioneer je jouw bedrijf als aantrekkelijke werkgever. Dit werkt als een magneet voor het aantrekken van potentiële kandidaten. Bij Recruitment Now doen we dit door te werken aan je merkbekendheid en positionering, zo weten we je ideale doelgroep te bereiken, werken we aan je Employer Brand en helpen we bij het maken van aantrekkelijke vacatures.

Aan de slag met Recruitment Marketing

Recruitment Marketing vraagt om een maatwerk aanpak en een flinke portie creativiteit. Je hebt kennis nodig van zowel recruitment áls marketing om effectieve recruitment marketing campagnes op te zetten. Bij Recruitment Now hebben we al deze disciplines onder één dak. Voordat we beginnen zullen we dan ook uitvoerig onderzoek doen. We brengen van A tot Z in kaart wat past bij jouw bedrijf én je ideale kandidaat.

Jouw Recruitment Marketing uitbesteden?

Lukt het jou ook maar niet om geschikte kandidaten te vinden die je vacatures vullen? Ontdek de kracht van Recruitment Marketing en word een magneet voor nieuwe medewerkers! Neem direct contact met ons op wanneer je op zoek bent naar nieuw talent en til jouw Recruitment Marketing vandaag nog naar een hoger niveau.

Impact maken met Recruitment Marketing?

Impact maken met Recruitment Marketing?

Algemene voorwaarden

Design en realisatie door Dashed