Join the <span class="text-ash">team</span>!

Join the team!

Maak jij graag impact met jouw skills? Join the team! Bekijk hieronder onze vacatures. Ook open sollicitaties zijn altijd welkom.

Onze collega's aan het woord

 • - Dewy, Recruitment Marketeer

  "Je kunt jezelf blijven ontwikkelen en krijgt de vrijheid om écht creatief te zijn, niks is te gek."

  - Dewy, Recruitment Marketeer

 • - Naut, Recruitment Adviseur

  "Hard werken en nog harder lachen. Je krijgt veel vrijheid, zelfstandigheid én gezelligheid."

  - Naut, Recruitment Adviseur

 • - Xena, recruitment marketeer

  "Door de diverse specialismen in huis leer je de ins & outs van zowel recruitment als marketing!"

  - Xena, recruitment marketeer

Dit zijn wij

Aan onze bedrijfsnaam kan je het vast wel raden, wij staan voor recruitmentvernieuwing en houden van actie! Als echte recruiters die meegaan met de tijd zorgen wij ervoor dat bij onze klanten de recruitment weer op orde komt, op alle vlakken die je maar kan bedenken. Wij ondersteunen en adviseren zowel kleine als grote organisaties op het gebied van recruitment, voorzien onze klanten van vernieuwende recruitmentstrategie zodat zij nu én in de toekomst verzekerd zijn van de juiste kandidaten.

Je kunt ons ook wel zien als een “full-service bureau”. “Waar baseer je dat op”? is dan de vraag, nou dat zullen we je uitleggen! Recruitment Now ondersteunt niet alleen, maar voert ook uit. Zo maken we gave creatieve campagnes voor onze klanten (hierbij kunnen we jouw creatieve ideeën goed gebruiken), werken we aan employer branding, zetten we “werken bij”-sites op om nieuwe talenten te vinden, maken we recruitmentvideo’s en zetten we hele recruitmentafdelingen op bij klanten.

Op ons kantoor in Nijmegen zijn er altijd wel een paar recruitmentidioten te vinden. We hebben een gezellige mix van recruiters, sourcers en marketeers. Juist door onze verschillende achtergronden staan we sterker. We gaan niet zomaar voor de gebaande weg, maar durven met nieuwe ideeën te komen en omarmen deze. Nou ja, als ze goed zijn. Anders denken we samen even verder over wat er wel mogelijk is. De topideeën waar we mee komen lopen uiteen. Van een broodje hete kip op vrijdagmiddag, een maandelijkse Recruitment Now brainstormdag tot bespreken bij klanten of elke dag overleggen wel nodig is. We zijn van alle markten thuis en gaan graag tot actie over. Jij ook?

Impact maken met jouw skills?

Impact maken met jouw skills?

Algemene voorwaarden

Design en realisatie door Dashed