Recruitment Marketeer

Recruitment Marketeer

Zoek jij nog een recruitment marketeer die jouw organisatie ondersteunt bij het opzetten van wervingscampagnes, jobsmarketing en arbeidsmarktcommunicatie? Bij Recruitment Now staan verschillende specialisten met kennis van zowel recruitment als marketing voor je klaar! Ontdek hoe ons team jouw organisatie helpt nieuw talent aan te trekken, door te bouwen aan een sterk werkgeversmerk.

Wat doet een recruitment marketeer?

Recruitment marketeers helpen jouw organisatie bij het ontwikkelen, optimaliseren en versterken van je werkgeversmerk en het bereik hiervan. Recruitment marketeers werken vaak nauw samen met je recruitmentafdeling. Het is de taak van de recruitment marketeer om de USP’s van jouw organisatie met betrekking tot werkgeverschap in kaart te brengen en deze onder de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

Recruitment marketing gaat uiteindelijk om het aantrekken van nieuw talent. De recruitment marketeer koppelt de USP’s van jouw organisatie aan de wensen en eisen van potentiële kandidaten en brengt deze naar buiten door middel van passende vacatures en marketingcampagnes.

Waarom is recruitment marketing belangrijk

Steeds meer organisaties hebben last van lang openstaande vacatures. Iedere organisatie wil aanstormend talent naar zich toe trekken, maar dat wordt steeds lastiger. De arbeidsmarkt is krap en sollicitanten hebben meer keuze dan ooit tevoren. Door gebruik te maken van recruitment marketing positioneer je jouw bedrijf als aantrekkelijke werkgever.

Wanneer je gebruik maakt van recruitment marketing laat je de buitenwereld zien wie jij bent als werkgever. Dit beeld noemen we je employer brand. Recruitment marketing versterkt de positie van dit werkgeversmerk en zorgt ervoor dat jouw organisatie als magneet werkt voor nieuw talent. Effectieve recruitment marketing zorgt ervoor dat je meer reacties krijgt op je vacatures en vermindert de tijd en kosten van je recruitment processen.

Recruitment Marketing helpt je daarnaast bij het bereiken van latent werkzoekenden. Mensen die openstaan voor werk, maar hier niet actief naar op zoek zijn. Deze doelgroep is gemiddeld 5 keer groter dan actief werkzoekenden. Een recruitment marketeer weet hoe hij of zij deze doelgroep kan bereiken voor jouw organisatie!

Wanneer zet je een recruitment marketeer in?

Recruitment marketeers zijn gespecialiseerd in het bereiken van de juiste doelgroep, met de juiste middelen. De focus ligt hier niet alleen op het bereiken van actief werkzoekenden, maar ook latent werkzoekenden. Daarnaast helpt een recruitment marketeer bij het opzetten van een sterk werkgeversmerk, zodat je jouw organisatie op een positieve manier kunt presenteren bij potentiële kandidaten.

Wanneer je organisatie flink groeit of wanneer je regelmatig behoefte hebt aan nieuwe medewerkers, kan een recruitment marketeer een flinke impact maken op het bereiken van potentiële kandidaten, waarmee je de mogelijke interesse in jouw organisatie en functies vergroot.

Voordelen recruitment marketing

  • Met recruitment marketing werk je aan een sterk employer brand
  • Optimaliseer wervingscampagnes binnen je organisatie
  • Bereik latent werkzoekende met effectieve campagnes
  • Trek met de juiste middelen de juiste doelgroep aan

Recruitment marketing op maat

Recruitment Now levert recruitment marketing op maat. Samen met medewerkers van jouw organisatie brengen we de USP’s van je organisatie en functie in kaart. Wat maakt het zo bijzonder om voor jouw organisatie te werken? En hoe zorgen we dat we deze voordelen doorvertalen naar de juiste doelgroep, met passende middelen en kanalen.

Recruitment marketing op maat

Wil jij ook de juiste doelgroep aan potentiële kandidaten bereiken? Ga dan direct aan de slag met recruitment marketing. Onze specialisten helpen jouw organisatie graag vooruit. Neem vandaag nog contact op! Je kunt een afspraak inplannen via deze link, jouw contactgegevens achterlaten via het formulier hier beneden of direct telefonisch contact met ons opnemen.

Jouw recruitment uitbesteden?

Jouw recruitment uitbesteden?

Algemene voorwaarden

Design en realisatie door Dashed